Soms komen er zulke mooie mensen op je pad. Zo was daar ineens Alice van Studio Zomereik die aanbood om een nieuwe website voor mij te ontwerpen. Ja, maar dan wil ik er ook mooie foto’s op. Geen probleem voor Alice. Maar wat kost dat dan? Nou, af en toe een taartje op tafel en dan praten we nergens meer over. Dat is pas een goede deal zou ik zo zeggen.

Op de streekmarkt in Delft liep ik Tineke van TIVI producties tegen het lijf en korte tijd daarna bood ze aan om een promofilmpje te maken van Deliesious. Tegen zo’n aanbod zeg ik natuurlijk geen nee, ook al vond ik het wel heel spannend. Al snel zaten we met koffie en een stukje taart om de tafel om het scenario te bespreken. Tineke had precies de juiste sfeer te pakken die past bij Deliesious. Een paar draaidagen afgesproken en zie hier het resultaat: Deliesious The Movie.

Zowel Alice als Tineke hebben veel voor mij gedaan en bij deze nogmaals reuze bedankt dames!

 

Pin It on Pinterest

Share This