Aan het begin van het jaar is het altijd wat rustiger met de bestellingen van de zoete taarten. De hartige taarten doen het daarentegen des te beter. Vooral de Rodekooltaart (ja, echt:) en de Auberginetaart zijn favoriet. Voordeel van een rustigere periode is dat ik de tijd heb om de keuken in te duiken en wat nieuws te kokkerellen.

● Nieuw hartig taartje in het assortiment is de Worteltaart (zie foto) met wortel, appelschijfjes, geitenkaas en hazelnoten. Heerlijk gewoon! Lees hier meer over de worteltaart!

● Geregeld krijg ik de vraag of ik ook iets gezond zoets kan bakken. Om aan te sluiten bij de huidige healthy lifestyle heb ik vanaf nu een heerlijke koek in het assortiment. De koek (20×20 cm) bestaat uit 3 lagen: een onderste laag crumble, een middelste laag van onder andere dadels en een topping van pure chocolade of witte chocolade-citroen (met lactose). En dat met gezondere suikers, kokosolie, dadels en pure chocolade. Zonder gluten en lactose! De koek is machtig lekker en je kunt er zeker 16 stukjes van snijden. Prijs is €25,-

 

Pin It on Pinterest

Share This