De Lente is weer in het land en Lies heeft zeker niet stil gezeten tijdens de lange wintermaanden.

Wat ik heel leuk en spannend vind is dat ik op Paaszaterdag m’n allereerste workshop ga geven. Met 6 deelnemers ga ik overheerlijke Hazelnootschuimtaarten bakken. Voor 9 april en 18 juni kun je je nog inschrijven maar wacht niet te lang!

Studio Zomereik heeft hard gewerkt aan een opfrisbeurt van m’n website. Dank je wel Alice, ik ben er heel erg blij mee en de ‘bedanktaart’ is onderweg hoor:)

En zet alvast in de agenda: maandag 16 mei (2e Pinksterdag) is het Foodfeest op de Bieslandhoeve en Deliesious gaat daar lekkere taart verkopen. Nu maar hopen op een stralend zonnetje!

Op de foto zie je een gluten- en lactosevrije vruchtentaart die ik op één van de eerste lentedagen gemaakt heb. Met de eerste Hollandse aardbeien van het seizoen: de Lambada’s. Prijzig maar zalig zoet van smaak.

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This