Ik ben Lies en ik ben een Taartenbakker.

En verder dan?

Vanuit mijn keuken in Den Haag-Ypenburg, naast Delft, bak ik heel veel heerlijke taarten die ik verkoop of samen met m’n gezin oppeuzel. Mijn echtgenoot doet enthousiast mee voor zover de weegschaal het toelaat en het pubervolk kan er geen genoeg van krijgen.

Inspiratie haal ik uit een kast vol kookboeken en ook het internet is in al z’n facetten een rijke bron van informatie. Bakken en kokkerellen hoort er al bij vanaf m’n kinderjaren maar ik ben mij pas serieus in de taartenbakkerij gaan verdiepen nadat ik op een feestje was geweest waar de gastvrouw taarten had besteld. Dat kan ik ook, dacht ik, en zo is het idee voor Deliesious ontstaan. Ik geloof in het werken met volwaardige, natuurlijke en seizoensgebonden producten. De taarten worden vers gebakken en als je dat wilt aangepast aan al je persoonlijke wensen.

Veel leesplezier en wie weet eet smakelijk!

Contact

Lies Smulders
Zomereik 11
2498 BS Den Haag-Ypenburg
06-81390769
info@deliesious.nl
Kvk: 64986446

 

Google review

Deliesious is al jaren de lekkerste thuisbakker in Delft, Den Haag en omstreken. Lees de beoordelingen op Google review.

Feesttaarten

Wil je een speciale taart voor een speciale gelegenheid? Lies bakt ook op maat. Bekijk hier de voorbeelden.